Sportmassage

René Rood
sportinstructeur, sportmasseur en mylogenics practitioner. | Krachttraining, Conditietraining, Kettlebell training.

Tegenwoordig vragen we ontzettend veel van ons lichaam. Maar geven we ons lichaam ook iets terug? Lichamelijke overbelasting kan stress en blessures veroorzaken. We hebben maar één lichaam en daar moeten we goed voor zorgen !

Na veel en zwaar sporten ontstaat er stress in het lichaam. Bijvoorbeeld na een hardloopwedstrijd, zwemmen of fietsen. Door sportmassage kun je veel sneller herstellen. Sportmassage zorgt er voor dat afvalstoffen in het lymfestelsel worden opgenomen en daardoor kunnen deze worden afgevoerd. De spieren worden weer soepel en spierpijn verdwijnt.

Tijdens de behandeling staat er een zacht muziekje op. En bij de massage gebruik ik heerlijk geurende oliën van hoge kwaliteit. Door de behandeling kom je geestelijk en lichamelijk heerlijk tot rust.

Ik streef er naar om alle spieren in je lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Door met mijn handen de structuur van je spierweefsel te bepalen, kan ik voor elk lichaam de ideale massage toepassen. Neem de tijd voor je zelf en je lijf. Na een massage voel je je weer fit en energiek. Je bent klaar voor nieuwe uitdagingen in je sport of werk.

aanvraag Cadeaubon

aanvraag Cadeaubon

Verwen je familie of vrienden met een cadeaubon voor sportmassage

Type hier uw bericht
1
Type hier uw bericht
Welkom bij Whatsapp van 4muscles.nl