Over René Rood

René Rood
sportinstructeur, sportmasseur en mylogenics practitioner. | Krachttraining, Conditietraining, Kettlebell training.

Welkom, Mijn naam is René Rood, Van beroep Mylogenics practitioner, sportmasseur, en kettlebell instructeur.

Vanaf mijn 17e jaar heb ik al een passie voor sport en gezondheid. Door een lang ziekbed van mijn vader is die passie alleen maar sterker geworden. Ik ben getrouwd met Evelien en we hebben een prachtig samengesteld gezin met 5 kinderen. Tevens ben ik opa van een prachtige kleinzoon Ryan.

Lang geleden heb ik een prachtige wereldreis gemaakt van 14 maanden en besloot daarna mijn hele leven om te gooien en te wijden aan de gezondheid van de mens.

Mijn passie is mensen bewust maken van een gezonde leefstijl, oplossen van blessures en lichaamsklachten. Ik ben mij daarom volledig voor mijn vak gaan inzetten als Mylogenics practioner, sportmasseur en kettlebel instructeur.

Mijn motto is nog steeds dat als je ergens voor wilt gaan, je doel altijd kunt bereiken. Veel gezondheidsklachten komen voort uit disfunctie van spier en zenuwstelsel. Mijn doel is mensen te helpen bij het optimaliseren van de fysieke gesteldheid van hun lichaam en te ondersteunen bij het werken aan een betere gezondheidheid.

In mijn leven ben ik precies de juiste mensen tegengekomen die mij geholpen hebben om mijn doel te bereiken. Mijn passie is mijn beroep geworden. Ik ga jou helpen bij het beter laten functioneren van je lichaam.

Type hier uw bericht
1
Type hier uw bericht
Welkom bij Whatsapp van 4muscles.nl